Company Slogan

обратно

BG / ENG

 

Адвокат

 

 

   Георги Амуджиев

   Адвокат и съдружник

 

Георги Амуджиев е роден през 1967г в гр.Бяла Черква. Завършва Немската Езикова гимназия в гр.Ловеч през 1986г. През 1992г Георги Амуджиев завършва Юридическия факултет на Софийския Университет, като малко преди това успешно завършва и специализираните курсове по Европейско и Международно частно право в университета в Регенсбург, Германия. През 1992г Георги Амуджиев завършва успешно едногодишен стаж в Софийския Окръжен съд. През 1993 и 1994г специализира Европейско и Търговско право във Виенския Университет, Австрия.

В периода 1994-1996г Георги Амуджиев работи като Прокурор в гр.Велико Търново. Малко след това, през 1997г става ръководител в Правния отдел на Регионалната данъчна дирекция, гр.Варна.

Георги Амуджиев е член на Варненската Адвокатска колегия от 1997г. Той става съдружник в Адвокатска кантора „LGK & Co Law Office” през 2002г. Георги Амуджиев е добре известен с отличното си отношение към своите корпоративни клиенти и незабавното отзоваване на техните изисквания.

Основните области на специализация на Георги Амуджиев са вътрешно и международно данъчно право, в която област той е известен като един от най-добрите практикуващи юристи. С огромен успех защитава клиентите си и в областта на търговското право, гражданското право, данъчното и административното право.

Отлично боравене с немски, английски и руски език.